Over mij

1

Ik stel me even voor. Mijn naam is Rob Vallenga en ik ben gespecialiseerd in digitale marketing. Voornamelijk in de business-to-business omgeving. Sinds 2007 ben ik actief in een industriële omgeving waarin (digitale) marketing nog steeds wordt ondergewaardeerd. Door de jaren heen ben ik vooral in gaan zien dat het niets met een aversie tegen marketing te maken heeft maar eerder met de onwetendheid over de mogelijkheden die digitale marketing te bieden heeft. Met name op het gebied van digitale strategie, online lead generation, search engine marketing, social media, user experience en social selling schiet men te kort. Dit moet veranderen. En snel.

Digital Marketing Ervaring
De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan als global digital marketing manager binnen Bosch Rexroth. Een van de grootste uitdagingen hiervan was het omtoveren van een conservatieve marketing en sales organisatie in een data driven marketing machine. Momenteel werk ik met ons eigen bedrijf Indago aan digitale marketing oplossingen voor klanten in de B2B omgeving. Wij ondersteunen bedrijven bij het complete digitaliseringsproces. Van het optuigen van een digitale strategie tot de uitvoering zoals o.a. webdesign, social media en search engine advertising. Maar ook de onmisbare analysefase ontbreekt bij ons niet. Marketing verandert snel. Ook in B2B marketing.

“Door de jaren heen ben ik vooral in gaan zien dat het niets met een aversie tegen marketing te maken heeft maar eerder met de onwetendheid over de mogelijkheden die digitale marketing te bieden heeft. Met name op het gebied van digitale strategie. Dit moet veranderen. En snel.”

Stay up-to-date
Schroom niet om contact met me op te nemen. Ik sta u graag te woord. Dit kan natuurlijk via de contact pagina of door me toe te voegen op LinkedIn.

Dit artikel delen: